If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен термостата е само BEHR.Други марки отдавна съм се отказал да слагам.
Това е малко като колата дето е една - Мерцедес, а като вдигнеш капака все същото .. Вehr са скъпи и добри, спор няма ама като не ти идва цената ще си сложиш друг и ще ти върши същото стига да не е някой измислен. Същата работа е с радиаторите - Behr 500лв, биващ 300, китайски 150 - и с трите все тая, с китайския малко риск разбира се.
Това е малко като колата дето е една - Мерцедес, а като вдигнеш капака все същото .. Вehr са скъпи и добри, спор няма ама като не ти идва цената ще си сложиш друг и ще ти върши същото стига да не е някой измислен. Същата работа е с радиаторите - Behr 500лв, биващ 300, китайски 150 - и с трите все тая, с китайския малко риск разбира се.
За това говоря и аз колега.На едно мнение сме.Има части с които според мен не трябва да се прави компромис,но наистина цената е водещ фактор.За да не изпадам в приключения,с определени части не правя компромис.С тази тема колегата,или колежката иска да събере мнения според мен,а крайното решение си е индивидуално,всеки си знае с какви средства разполага и си решава как и какво ще си сложи по колата.Всяка една част ще свърши еднаква работа,но въпроса е до кога и колко.
Кво да му е на датчика?
Ако големият маркуч към радиатора почва да загрява почти веднага след пускането на двигателя, когато на дълъг път не вдига повече от 70 градуса почти сигурно е , че термостата е заминал.
Наскоро един колега ми каза че масово навлезли като "побългарителен" вариант термостатите от някакъв ленд ровър, там кадъто не ставал от рено 5, слагали на роверски, щото били жълти стинки и двата.....
Ебаси.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Наскоро един колега ми каза че масово навлезли като "побългарителен" вариант термостатите от някакъв ленд ровър, там кадъто не ставал от рено 5, слагали на роверски, щото били жълти стинки и двата.....
Ебаси.....
Аха,толкова работа ще му върши
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
До колкото знам от "Рено" пасва, но стига да имаш гъвкави пръсти и мерак за да смениш елементите!
Иначе аз моят го сменях преди 5 месеца със Vern и досега грешка няма, зимата колата загрява за няма 5 мин при температура -5C* и на-долу! Направо ме изумява, понеже бях свикнал със "дизелче" и там нещата ставаха бавно...
Comment